Nieuwsbericht: Talis gaat elektrisch

maandag 12 april 2021

Naast alle elektrotechnische werkzaamheden die wij uitvoeren, hebben wij een nieuw vleugje ‘elektrisch’ toegevoegd aan het bedrijf, namelijk een elektrische auto!

Sinds kort rijdt Talis Elektrotechniek ook elektrisch. De afgelopen jaren is er meer te horen en te lezen over elektrische auto’s en dat is geen verassing, want de verkoop ervan stijgt enorm. Vorig jaar was al 21% van alle verkochte auto’s in Nederland volledig elektrisch.

Wij hebben hier onze bijdrage aan geleverd, aangezien wij ook deze keuze hebben gemaakt met de aanschaf van een Seres 3 bij Vari uit Vlaardingen (slimmer rijden doe je met Vari). En wat voor een keuze, aangezien wij één van de eerste in Nederland zijn geweest die het gaspedaal hebben ingedrukt van dit gloednieuwe model. Dit is een jong automerk uit Amerika dat sinds afgelopen december ook in Nederland voet aan de grond heeft gezet met bovengenoemd model.

Talis Elektrotechniek geeft deze verandering nog meer glans, omdat een goede samenwerking met Ecotap het elektrisch rijden nog leuker maakt. Niet alleen wij maken gebruik van hun diensten en de Ecotap oplader, ook andere relaties uit ons netwerk weten wij in contact te brengen met hen als zij al elektrisch rijden of een dergelijke stap willen ondernemen.

Met trots en tevredenheid kunnen wij zeggen bij te dragen aan een schonere toekomst, waarbij ook nog eens een ultiem rijgemak ervaren kan worden. We’re in charge!Bent u ook van plan om elektrisch te gaan rijden of wilt u gebruik gaan maken van een laadpaal/-zuil? Wij kunnen u van dienst zijn bij het installeren en monteren van een laadpaal/-zuil inclusief het realiseren van aanpassingen in de groepenkast.

Interesse in onze dienstverlening?
Neem direct contact op.

010-4346883
info@talisbv.nl

« Terug naar overzicht